My Dream About My Future

Jag tänkte göra något nu som jag inte planerat göra på denna blogg. Nämligen skriva lite personligt och lägga in bilder som jag inte tagit själv. Alla bilder i detta inlägg kommer från Weheartit.com. 

Efter att jag har tagit studenten så har jag som plan att flytta till London några månader. Min tanke med det är att jag ska lära mig språket ännu bättre, upptäcka nya saker, bosätta mig i en annan miljö och förhoppningsvis skaffa mig ett jobb så jag klarar av att bo där under den tiden. Min tanke är att till en början bo på ett hostel och om jag sedan får möjlighet, att kanske hyra en liten lägenhet. 
Efter det så har jag som tanke att bosätta mig i Frankrike. Tanken med det är ungefär samma som med London, att lära mig språket, arbeta och upptäcka nya saker och nya levnadsätt. Jag i början tänkt att bo i vårt hus som ligger i Opio (södra Frankrike) och sedan när (om) jag fått (får) tillräckligt med pengar flytta till Paris ett tag. Min dröm är isåfall att hitta en lägenhet där också.
Sist men inte minst så har jag som plan att bosätta mig i USA under ett tag. Att bo i USA, jobba och lära mig att surfa är något som jag länge haft som dröm. Så varför inte försöka förverkliga den? Jag tror att kombinationen av mina, då förhoppningsvis, tidigare resor kan underlätta och hjälpa mig. Just för att jag då troligtvis lärt mig att tala ännu bättre engelska, fått erfarenhet av att jobba på nya ställen där ingen talar svenska och att jag kanske fått reda på vad jag tycker är mer eller mindre roligt att arbeta med. Så jag kan söka det jobb som jag anser är mer intressant och att jag då kan trivas extra bra. Vart exakt i USA som jag skulle vilja bo är jag inte helt säker på än.
Att göra allt det här kan vara svårt för man måste både ha tid och pengar. Men som sagt, det är min dröm och jag anser att det är bra att ha mål och drömmar i livet. Just för att man strävar efter något och man måste anstränga sig. Att det kommer kosta mycket pengar är jag fullt medveten om och det här är ingenting jag som jag idag skulle ha råd att göra. Men det ska inte få stoppa mig. För det här är min dröm och jag ska sträva efter att ta mig dit! 


 
Fotografier | | Kommentera
Upp