LONDON - Olika händelser





Förra veckan så hade vi ett release-event för vår nya kampanj samt Lynnie Zulu som skapat alla print för den. Det bjöds på frukost i form av kaffe, frukt, yoghurt, smoothies och annat gott! Hon gjord även den sjukt fina målningen (som är på sista bilden) på vårt skyltfönster. Så himla duktig!


Har även hittat den kanske finaste pop-up butiken någonsin! Den är på samma gata som mitt jobb och jag köpte fyra superfina kort som jag tänkte sätta i ramar när jag kommer hem sedan. De har så mycket fint där inne och allt är gjort av människor som bor här. Den kommer dock bara finnas i tre månader så det gäller att ta vara på den tiden haha. Kommer bli dyrt för plånboken...!




Elins föräldrar var här några dagar också, det var väldigt kul att träffa dem och man inser verkligen hur mycket ens familj betyder för en. Bilderna ovan är från kvällen då Elin fyllde 20 och då vi åt på en restaurang som heter Guacho. SÅ JÄKLA GOTT!!! Och vi hade himla trevligt! (Tack snälla ni!<3) De två sista bilderna är från då vi lämnat restaurangen och var på väg hem. Sjukt vackert och det är även den utsikten man har från restaurangen. 


I lördags hade vi fest för Elin, vi var ett gäng tjejer här först innan vi sedan drog vidare till The Cuckoo. Kvällen var så otroligt rolig och det fick man sota för igår haha.

Men jag gjorde åtminstone en god frukost som hjälpte mig att bli människa igen. 


Idag har jag varit ledig så jag tog mig in till stan och strosade runt lite i olika butiker och sedan mötte jag upp Elin efter hon slutat. Vi gick till en rooftop garden på Oxford street och drack varsin juice från Joe and The juice. Dock har jag blivit sjuk igen, så hade noll energi och Elin lika så.. Men det var väldigt trevligt ändå och tror att det kommer vara ett perfekt ställe att hänga på, på en riktig sommardag. 

Nu ska jag lägga mig i ett bad och sedan kolla på 24, tills jag somnar. Tack och hej! 


Allmänt, London | | Kommentera
Upp